SELURUH GAMBAR SERTIFIKASI LEGALITAS KLINIK DE NATURE INDONESIA DAPAT KAMI INFOKAN MELALUI CHATTING WHATSAPP - LINE STANDAR PRODUK INTERNASIONAL ( ISO ) DAN NASIONAL BPOM - HALAL MUI JUGA SEBAGIAN TESTIMONI KESEMBUHAN PASIEN BESERTA HASIL LABORATORIUM SETELAH KONSUMSI OBAT DE NATURE BUKTI RESI KIRIMAN LUAR NEGERI DAN DALAM NEGERI YANG BISA DICEK SECARA ONLINE SEBAGAI REFRENSI PAKET TELAH SAMPAI TUJUAN
Beranda » 9 Obat Herba Ketuat Kelamin Berbasis Sains

9 Obat Herba Ketuat Kelamin Berbasis Sains

PT. De Nature Group — Adakah anda tahu bahawa ketuat dekat alat kelamin adalah jangkitan seksual yang sangat menular? Mereka dianggap infeksi menular seksual yang paling umum setelah infeksi gonorea. Virus yang bertanggungjawab adalah human papillomavirus atau HPV. Dalam kemaluan luar, ketuat kelamin boleh dibentuk seperti kembang kol,brokoli atau balung ayam. Menurut beberapa perkiraan antara 50% dan 70% populasi aktif seksual akan terdedah kepada HPV semasa hayat mereka. Sesetengah jenis virus ini boleh menyebabkan transformasi sel-sel yang dijangkiti dan kemunculan kanser serviks, kanser vulva, kanser dubur,kanser penis,kanser mulut dan tekak.

Cara Mengobati Kutil Di Kelamin Aman Dan Ampuh

Ubat Herba Ketuat Kelamin Berbasis Sains

Tanda Dan Gejala Ketuat Kelamin
Gejala ketuat kelamin biasanya akan muncul sekitar 2-4 minggu selepas jangkitan. Walaupun kadang-kadang ia mengambil masa beberapa bulan untuk penderita menyedari tonjolan daging di kawasan sekitar alat kelaminnya. Memandangkan saiz ketuat pada permulaan penampilan sangat kecil, jadi sukar dilihat dengan mata kasar. Ketuat kelamin boleh tumbuh secara individu atau berkumpulan.
• Timbul benjolan atau lesi di sekitar anus atau alat kelamin.
• Rasa gatal di sekitar kemaluan.
• Keputihan.
• Demam.
• Sakit saat berkemih.
• Perdarahan dan rasa sakit ketika persetubuhan.

Hilangkan Ketuat Kelamin Dengan Bahan Semulajadi

 1. Aloe Vera
  Aloe vera mengandungi asid malic, asid yang boleh menghilangkan ketuat kelamin. Kaedah ini sangat mudah. Sapukan 1-2 sudu teh ekstrak gel aloe vera. Sapukan pada ketuat dan biarkan selama 15-20 minit. Kaedah ini boleh dilakukan dua kali sehari.
 2. Daun Zaitun
  Menurut Curejoy, daun zaitun mengandungi sifat-sifat antiviral yang dapat membantu mengurangkan jangkitan HPV, apalagi ekstrak daun zaitun dapat meningkatkan sistem kekebalan tubuh, yang kemudian melindungi tubuh dari berbagai virus, termasuk HPV.
 3. Tea Tree Oil ( Minyak Pokok Teh )
  Klinik Mayo juga menyatakan bahawa minyak adalah berkesan dalam mengubati ketuat kelamin. Sekarang untuk mengubati ketuat kemaluan, anda hanya campurkan 1 drop minyak pokok teh dengan 1-2 drop minyak pembawa seperti minyak kelapa misalnya, kemudian menerapkannya secara langsung ke kutil. Selepas ia digunakan, minyak pokok teh boleh menyebabkan sensasi pembakaran atau keradangan, tetapi itulah cara kerja minyak ini untuk mengurangkan saiz kutil.
 4. Bawang Putih
  Kandungan antivirus dalam bawang putih juga dapat mengurangkan penyebaran sel-sel yang dijangkiti virus HPV. Caranya, mash bawang putih sehingga tekstur menyerupai pasta. Sapukan pada ketuat kelamin dan biarkan selama 20-30 minit sebelum dibilas dengan air bersih. Kaedah ini boleh dilakukan setiap hari.
 5. Cuka Apple
  Trend cuka Apple tidak hanya boleh digunakan untuk penjagaan kulit sahaja. Lebih daripada itu, kandungan asid dalam cuka apel juga boleh membasmi virus. Sapukan pada ketuat kelamin menggunakan kapas.
 6. Folat Dan B12
  Terdapat hubungan antara kekurangan folat dan B12 dengan peningkatan risiko HPV. Oleh itu, untuk mencegah jangkitan HPV dan juga menghapuskan ketuat kelamin yang disebabkan, mengambil multivitamin atau makanan tambahan folat dan B12.
 7. Sayuran Hijau
  Selain beberapa cara untuk mengeluarkan ketuat semula jadi dari luar seperti empat mata di atas, penggunaan sayur-sayuran hijau juga membantu. Pilih sayuran yang kaya serat. Sebabnya kerana sayuran ini mengandungi I3C (Indole-3-carbinol) yang boleh membantu menghilangkan ketuat alat kelamin. Oleh itu, pesakit dinasihatkan untuk makan 4-5 hidangan sayur-sayuran setiap hari.
 8. Teh hijau
  Teh hijau juga telah terbukti berkesan sebagai ubat semulajadi untuk ketuat kelamin kerana ia mengandungi poliphenon E di dalamnya. Biasanya digunakan dengan memohon sebagai salap yang dipanggil Sinecatechins (Veregen) yang sudah mengandungi teh hijau di dalamnya, salap ini yang anda boleh dapatkan dengan preskripsi doktor.

9. Set Ketuat Genital Herba DeNature
adalah campuran Habattussauda, ​​Sambiloto, Bawang Putih, Zaitun dan bahan tambahan lain yang diproses menerusi Kaedah Cold Pressure Nanotech untuk menghasilkan Produk Liquid Capsule yang mudah diserap dan bertindak balas dengan cepat untuk memberi kesan maksimum kepada tubuh dalam membasmi virus, bakteria dan kulat.

Obat Herba bertujuan untuk menghilangkan ketuat tanpa operasi dan tanpa kaedah laser. Rawatan digabungkan dengan obat oral untuk membunuh virus dari dalam, manakala topikal digunakan untuk merontokan dan menghilangakn ketuat pada bahagian luar.

Rawatan Ketuat Kelamin Semulajadi

Rawatan Ketuat Kelamin Semulajadi

Herba De Nature Dicari Ramai !!!
♦ 97.45% pesakit menyatakan 2-4 ketuat jatuh selepas 15-20 minit pemakaian cream
♦ Ketuat berkkelompok boleh dilihat dengan jelas selepas 3-5 hari rawatan
♦ Jumlah pemulihan biasanya 2 minggu -1 bulan dengan keputusan ujian HPV negatif
♦ Tiada kesan sampingan mual dan mengantuk
♦ Selamat untuk Wanita Hamil dan menyusui
♦ 100% herba.

PENTING !
Kami mengesyorkan agar pesakit mengambil rawatan selama 2 minggu hingga 1 bulan. Dengan rawatan ini secara umumnya (97.45%) ketuat  kelamin hilang sepenuhnya dan hampir sembuh untuk ketuat alat berulang dan kronik

Review Pasien kutil Kelamin

Komposisi Herba Ketuat Kelamin

Tiap kapsul mengandung exstrak yang setara dengan :
Orthosiphon stamineus folium 1250mg
Imperata cylindrica rhizoma 625mg
Andrographis paniculata folium 625mg
Lumbricus rubellus extract 500mg
Tinospora crispa 1000mg

PHARMACOLOGY
Tinospora Crispa ( Bratawali )
Tumbuhan Bratawali adalah tumbuhan ubatan yang boleh digunakan sebagai ubat tradisional yang mempunyai banyak manfaat kesihatan, terutamanya dalam penyembuhan pelbagai penyakit dalaman dan luaran, terutama ketuat alat kelamin. Kulitnya mengandungi bahan-bahan seperti alkaloid dan resin lembut kuning manakala akar mengandungi berberine dan columbine. Kandungan alkaloid berberina berguna untuk membunuh bakteria virus. Pikroretin pahit boleh merangsang kerja saraf dalam proses penyembuhan penyakit kelamin.

Orthosiphon Stamineus Folium ( Bunga Misai Kucing )
Menyembuhkan masalah kencing tak lawas. Membersihkan traktat dan membuat sistem berfungsi dengan lebih mudah, faedah-faedah bunga misai kucing sangat berkesan dalam memerangi jangkitan dalam pundi kencing dan juga mencegah masalah pundi kencing di masa depan. Manfaat lain dapat membantu mencegah pertumbuhan bakteria beberapa sebatian seperti phenol dan asid caffenik. Oleh itu, ia boleh dengan mudah digunakan pada kulit untuk menyembuhkan luka, menghilangkan ketuat, dan pelbagai jenis jangkitan lain.

Imperata cylindrica rhizoma ( Ilalang )
Imperata mengandungi imparanene, asid sitrik, asid malik, glukosa, fernerol, saponin, esin, silidrin, alkali, dll. kandungannya dapat membantu mengekalkan tubuh yang sihat. Atas sebab itu, biasanya tumbuhan buluh ini digunakan sebagai ubat tradisional. Mengubati gonorea, keputiham, klamidia, sifilis, ketuat kelamin dan STD.

Andrographis Paniculata Folium ( Sambilata )
Menurut sesetengah kesusasteraan, secara tradisional Sambilata digunakan untuk sifilis, gonorrhea, ulser, penawar racun makanan, demam, gatal-gatal, herpes, HIV AIDS,ketuat, pembersih darah, dan lain-lain. Perapian tumbuhan digunakan untuk mencegah pembentukan keradangan, air kencing licin (diuretik), mengurangkan haba badan (antipiretik), ubat untuk sakit perut dan pendedahan kepada toksin. Sebatian kalium memberikan keberkesanan untuk mengurangkan tekanan darah.

Ekstrak Lumbricus rubellus (Cacing tanah)
Cacing tanah adalah haiwan yang hidup menggunakan sistem pertahanan sejak fasa awal evolusi. Dengan cara itu, jangan terkejut jika haiwan ini selalu menghadapi pelbagai serangan mikroorganisma patogen yang berasal dari persekitaran hidup mereka. Cacing tanah mempunyai kekebalan humoral serta mekanisme selular. Ini telah terbukti melalui penyelidikan yang telah dijalankan selama lebih kurang 50 tahun. Di samping itu, kajian itu juga menyebut bahawa cacing tanah mengandungi lebih daripada 40 protein dan bertanggungjawab untuk aktiviti biologi seperti: antimikrobial, proteolitik, cytolytic, hemolytic, tumorolytic, hemagglutinating, dan mitogenic. Cacing tanah termasuk dalam invertebrata atau biasanya dirujuk sebagai invertebrat. Dalam hasil kajian, juga disebutkan bahawa cacing tanah mempunyai sebatian aktif yang memainkan peranan dalam melumpuhkan bakteria patogen,virus HPV dan keputihan.

KESAN SAMPINGAN
Hasilnya diketahui bahawa dalam tubuh, ekstrak herba berfungsi untuk memicu peningkatan pengeluaran air kencing yang membuat anda kencing lebih kerap membuang. Secara tidak langsung, pembuangan air kencing dapat membantu menghilangkan bakteria yang memasuki pundi kencing. Ini juga membantu mengurangkan kemungkinan bakteria dapat melekat pada sel-sel di dinding saluran kencing, yang boleh menyebabkan jangkitan.

Pada lelaki, lesi displastik ini berlaku di dalam zakar dan dubur. Pada wanita, mereka disesuaikan terutamanya pada tahap serviks, dengan lebih daripada 99% daripada katil kanser serviks, tetapi boleh didapati di vulva, vagina atau anus. Pada lelaki, seperti pada wanita, mereka boleh didapati di dalam mulut dan tekak.

Bacaan Berfaedah : Tanda Ketuat Yang Sebabkan Kanser
Kebiasaan bersama bersama dengan HPV berisiko rendah dan risiko HPV berisiko tinggi membenarkan pemeriksaan serviks (serviks) pada wanita dengan kondiloma akuminata serta pemeriksaan yang teliti terhadap keseluruhan perineum untuk mencari luka yang mencurigakan dalam lelaki dan wanita. Pada wanita hamil dengan kondiloma, pencemaran kanak-kanak boleh berlaku semasa buruh dan menyebabkan ketuat pada mulut bayi.

Walaupun rawatan, kadar kambuhan untuk ketuat kelamin adalah tinggi: kekambuhan diperhatikan di sekitar 20% hingga 30% daripada kes walaupun rawatan yang ketat. Malah ketuat sembuh boleh muncul semula dan pemeriksaan rutin diperlukan. Semua makanan tadi dapat membantu mendongkrak sistem kekebalan tubuh dan meminimalisir kambuhnya infeksi akibat HPV. Meski cara mengobati kutil kelamin secara alami di atas berasal dari berbagai sumber yang valid, namun hasil pada tiap pesakit adalah berbeza. Terlebih kondisi kutil dan daya tahan tubuh antar orang yang berbeza pula. Semoga bermanfaat. Salam Sehat De Nature.

Bagikan informasi tentang 9 Obat Herba Ketuat Kelamin Berbasis Sains kepada teman atau kerabat Anda.

9 Obat Herba Ketuat Kelamin Berbasis Sains | KUTIL KELAMIN

Mungkin Anda tertarik produk berikut ini:
SIDEBAR
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.